Verzekeren

Verzuim- en inkomensverzekeringen

Preventie is hier het toverwoord. Hoe zorg je ervoor dat jijzelf en je werknemers gezond en fit blijven? Door te zorgen voor goede werkomstandigheden, goede voorzieningen en de juiste aandacht.

Er zijn overheidsvoorzieningen, Ziektewet, Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA) en regels die de loondoorbetaling, van 170% van het loon, door de werkgever regelen bij ziekte voor de eerste twee jaar (art.629 boek 7 BW).

Om de loondoorbetalingsverplichting op te kunnen vangen zijn verzuimverzekeringen bedacht. Voor langere arbeidsongeschiktheid bestaan Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en WIA-aanvullingsverzekeringen.

Dit is lastige materie, waarbij wij voor de werkgever kijken hoe we dit zo voordelig mogelijk kunnen afdekken. Daarvoor werken we met aanbieders samen die het snappen, dat het in ieders belang is dat de werknemer zo snel mogelijk herstelt en daarvoor in samenwerking met reïntegratiebedrijven en arbo-diensten afspraken hebben om snel te kunnen schakelen en zo de kosten laag kunnen houden van de verzekeringen.

verzuimverzekering
Gerelateerde onderwerpen
Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik om de tekst te veranderen. captcha txt

Start typing and press Enter to search