RegioBank

Wij zijn RegioBank in Bussum

Bol-Advies heeft sinds 1982 een samenwerking met RegioBank, destijds de NMS spaarbank. Via deze samenwerking zijn wij in staat onze particuliere alsmede zakelijke relaties passende bancaire oplossingen te bieden.

RegioBank is de bank in de regio, een nuchtere bank in de buurt. Waar u terecht kunt voor sparen, betalen, alles. De bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Daar zijn wij trots op! Bij RegioBank kunt u altijd binnenlopen. Of u nu een grote of kleine vraag heeft en wat uw financiële situatie ook is. Bij ons bent u geen rekeningnummer maar wordt u geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur.

RegioBank is voor mensen die persoonlijk contact en een kantoor dichtbij op prijs stellen. Voor mensen die zelf willen kiezen of ze hun bankzaken bij ons op kantoor of zelf vanuit huis via internet of met een mobiele app regelen. Wij zijn bezig met zaken die voor u belangrijk zijn. Vooral luisteren en begrijpen wat u wilt.

Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden we het op simpel gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes kunt maken en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

RegioBank is een Nederlandse bank en valt als onderdeel van Volksbank onder het depositogarantiestelsel.

Waarom kiezen klanten voor RegioBank? Uit diverse onafhankelijke onderzoeken is gebleken dat klanten voor RegioBank kiezen om de volgende redenen:

  • persoonlijk contact
  • aantrekkelijke spaarrente
  • gemak van alles onder 1 dak

Gerelateerde onderwerpen
Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik om de tekst te veranderen. captcha txt

Vul een zoekwoord in en druk op enter