Verzekeren

Door het aanbod van een groot aantal vergelijkingswebsites is er tegenwoordig veel informatie over verzekeringen online te vinden. Voor een grote groep van onze klanten begint de zoektocht naar een goede verzekering dan ook online. Toch blijkt dat er vaak behoefte is aan ondersteuning van een adviseur, omdat het moeilijk te bepalen is welk aanbod het beste past bij jouw situatie.

Bij Bol-Advies kan je voor vrijwel alle verzekeringen terecht. Wij beschikken over geavanceerde vergelijkingssoftware om de verzekeringen op prijs en kwaliteit te vergelijken. Hiermee wordt jouw verzekeringspakket aangepast aan jouw situatie en niet andersom! Omdat Bol-Advies een onafhankelijke tussenpersoon is kunnen wij jouw verzekeringen bij veel verschillende maatschappijen onder brengen, hierdoor zijn de premies zeer concurrerend.

Veelal proberen wij alle schadeverzekeringen in één pakket onder te brengen. Uw verzekeringen zijn hierdoor onderling op elkaar afgestemd, je bent niet dubbel verzekerd en bij schade is er bijvoorbeeld geen discussie of het onder de inboedel- of opstalverzekering valt. Hoe meer verzekeringen in een pakket hoe meer korting je kan krijgen.

life-planning

Wil je een goede dekking, een uitgebreide dekking of alles verzekerd hebben waar je ook bent? Wij kunnen jou de zekerheid geven die je wenst. Kom vrijblijvend langs met jouw huidige verzekeringen en wij bekijken samen met je of alles passend geregeld is.

Ben je al klant en wil je een schade of wijziging doorgeven? Klik op downloads voor het juiste formulier of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gerelateerde onderwerpen
Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik om de tekst te veranderen. captcha txt

Start typing and press Enter to search