Hypotheken

Eerste woning

Jij bent op zoek naar een droomhuis. Of misschien heb je dat huis zelfs al gevonden. Voordat je van het huis kunt gaan genieten, moet er nog wel wat geregeld worden. Je krijgt te maken met verschillende partijen, zoals de makelaar, de notaris, de verkoper en de Belastingdienst. En, niet  te vergeten, u heeft een hypotheek nodig om de woning te financieren.

Een hypotheek sluit je af voor een langere periode. Deze moet je nu en in de toekomst kunnen betalen. Dus ook als je minder wilt gaan werken. Als er kinderen komen of als jouw kinderen gaan studeren. Een hypotheek mag geen blok aan je been zijn of worden.

Wij gaan met jou in gesprek. Bereid je goed voor op dit gesprek en bepaal alvast wat je maximaal per maand wilt gaan betalen. Samen met jou bepalen we het hypotheektraject en begeleiden wij jou. Wij onderhouden contact met diverse partijen en wij gaan op zoek naar een hypotheek die precies past bij jouw situatie en wensen.

starters

Wij onderhouden al 40 jaar contact met diverse gerenommeerde geldverstrekkers op lokaal, landelijk en zelfs internationaal niveau.

Gerelateerde onderwerpen
Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik om de tekst te veranderen. captcha txt

Vul een zoekwoord in en druk op enter