RegioBank

Wij zijn uw bank, Regiobank

RegioBank voor grote spaarders
Voor de particuliere klanten van RegioBank biedt Bol-Advies diverse spaarrekeningen waarbij u kunt kiezen tussen een aantrekkelijke variabele rente, deposito met vaste rente of de populaire groeirente. De laatst genoemde geeft een gegarandeerd stijgende rente met dagelijkse opnamevrijheid zonder kosten. Uniek in Nederland.

RegioBank biedt voor kleine spaarders:

  • De Jong Wijs rekening. Stap voor stap leren omgaan met geld. Van eerst alleen een spaarrekening naar een combinatie van sparen en betalen naar volledig betalen. Deze rekening is kosteloos tot 27 jaar!
  • De Zilvervloot rekening. Spaar tegen een aantrekkelijke variabele rente en ontvang tot 10% aan bonusrente. Overschijvingskaarten en internetbankieren zijn mogelijk
  • De Eigen huis rekening. Help uw kind met de aankoop van een huis door te gaan sparen op deze rekening. Overschrijvingskaarten en internetbankieren zijn mogelijk
jongwijs_-_narrowcasting_liggend_1280x720px

Voor meer informatie over de actuele spaartarieven en voorwaarden zijn wij u graag van dienst. U kunt deze informatie ook vinden op de website van de RegioBank.

Gerelateerde onderwerpen
Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik om de tekst te veranderen. captcha txt

Vul een zoekwoord in en druk op enter