Belastingzaken

Aangifte inkomstenbelasting

In januari van ieder jaar ontvangt u van de belastingdienst een uitnodiging om belastingaangifte te doen. De aangiftebiljetten zijn afgeschaft. U wordt geacht zelf de aangifte per computer in te dienen.

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Sommigen van u zullen dit beamen, maar wij merken toch dat veel mensen het nog makkelijker vinden als wij de aangifte voor u verzorgen. De voordelen zijn duidelijk: U bent van “het gedoe” af en hebt tegen een voordelig tarief de zekerheid dat de aangifte goed wordt ingediend en dat u niet teveel betaalt.

Daarnaast kan de belastingaangifte ook dienen als jaarlijks meetmoment voor uw financieel plan. Hoeveel inkomen heeft u ontvangen? Is uw vermogen gegroeid of gedaald? Welke risico’s loop ik ten aanzien van wonen, werken of pensioen? Welke mogelijkheden heb ik om mijn wensen en dromen te realiseren?

Bij Bol-Advies kijken we altijd naar de situatie achter de cijfers. Indien gewenst of noodzakelijk nemen we contact met u op om uw situatie te bespreken en waar nodig benodigde acties met elkaar af te stemmen.

Bij downloads vindt u onze algemene vragenlijst voor de door u aan te leveren gegevens voor uw belastingaangifte.

belastingzaken
Gerelateerde onderwerpen
Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik om de tekst te veranderen. captcha txt

Start typing and press Enter to search